Kollagen från Vitaprana -25%

20%
2 X Vitamin D3 Vegan 2000 IE, 110 kapslar

2 X Vitamin D3 Vegan 2000 IE, 110 kapslar

Vitaprana
20%
0 recensioner

239 kr
298 kr
I lager
0 recensioner

Vi skickar dig ett mejl när produkten finns i lager!
Stäng
Vill du att vi meddelar dig när produkten är åter i lager?
Avbryt
Säljes i förpackningar om: 1 st. Minsta antal per köp: 1 st
2x Vitamin D3 Vegan, 2000IE, 110 kapslar
product.backinstock.successmessage
!
Varan är för tillfället slut i lager. Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

Fri frakt över 299 kr
Fri retur


SKU #SETD3V2

2 x Vitamin D3 Vegan 2000 IE är ett kosttillskott från Vitaprana.

Läs mer
Information
Recensioner
Näring & Ingredienser

Vitaprana D3 Vegan 2 000 IE ersätter Vegan vitamin D3. Vi har förbättrat både receptur och design. Vi använder fortsatt vitamin D från alger men har nu uteslutit cellulosa och emulgeringsmedel helt, och använder rismjöl som utfyllnad och kapslar av pullulan. Den nya produkten packas i en burk av 70% återvunnen PET och med metallock som är återvinningsbart.

Om du letar efter ett veganskt vitamin D så är detta produkten för dig. Vitamin D3 Vegan 2000 IE utvinns från alger, kapseln tillverkas av pullulan och är fri från onödig utfyllnad. Kapslarna är små och lätta att svälja. En förpackning räcker i hela 110 dagar och ger 50 µg vitamin D per kapsel.

  • Vegansk vitamin D
  • Utvinns från alger
  • 100 % vegansk produkt
  • Små, lättsvalda kapslar
  • Kapslar av pullulan
  • Fri från onödig utfyllnad
  • 100 % veganskt vitamin D

Söker du ett veganskt alternativ så är Vitamin D3 Vegan 2000 IE rätt val. Till skillnad från många andra produkter så kommer allt vitamin D i Vitamin D3 Vegan 2000 IE från alger. Givetvis är resterande ingredienser så som kapseln, helt veganska.

Vitamin D behövs varje dag

Kroppen använder vitamin D varje dag i en lång rad viktiga processer. Det är idag väl bevisat att vitamin D bidrar till att bevara normal benstomme, normala tänder, normal muskelfunktion samt immunförsvarets normala funktion.

Små, lättsvalda kapslar

Vitamin D3 Vegan 2000 IE kommer i form av små kapslar som är lättare att svälja än de av traditionell storlek. Kapslarna tillverkas av pullulan och det enda fyllnadsmedel som finns är vanligt rismjöl. Produkten är med andra ord helt fri från konstigheter och onödiga tillsatser och 100 % vegansk.

Tas alltid tillsammans med mat

Vitamin D tillhör gruppen med fettlösliga vitaminer. Det betyder att vitamin D behöver en viss mängd fett för att kunna tas upp ordentligt. Se därför till att alltid ta den dagliga kapseln tillsammans med måltid för bästa möjliga upptag.

Antal doser per förpackning: 110 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Vitamin D3 Vegan, 2000IE, 110 kapslar

Innehåll:

1 kapsel

DRI % *

Vitamin D3

50 µg

1 000

*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser och allergener:

Rismjöl, kapsel (pullulan), vitamin D3 (kolekalciferol).

Kan innehålla spår av MJÖLK.